Særlige områder

Gitterbakker til installationer i datacentre, IT-installationer og solcelleparker / anlæg.

 

 1. Høj korrosionsmodstand
  Dokumenteret ved mere end 1000 timer i neutral salttågetest. Den høje korrosionsmodstand opnås ved en ny fremstillingsproces, der forbedrer både barrierevirkningen mod de aggressive midler og evnen til at selvreparere beskadigede områder. Resultatet af den neutrale salttågetest på mere end 850 timer, medfører at korrosionsmodstanden er klassificeret som klasse 8, i henhold til tabel 9 i den nuværende standard BS EN 61537 bakker.

 2. Bedre funktioner end varmgalvaniseret
  Varmgalvaniseret er normalt i området 45 til 70 micrometer i lagtykkelse, så det bør kun være klasse 5, 6 og 7, der har en lavere korrosionsmodstand end BLACK C8. 

 3. Æstetisk udseende
  Den glatte overflade er meget mere æstetisk end varmgalvaniseret.
  - Ingen skarpe kanter eller ender.
  - Ingen uregelmæssigheder eller områder med reduceret tykkelse.
  - Sort farve giver fremragende æstetik, som er velegnet til dekorative applikationer, kommercielle faciliteter, sænkede lofter osv.

 4. Elektrisk kontinuitet
  Denne belægning bevarer den elektriske kontinuitet af rejiband®, som opfylder kravene i BS EN 61537 standarden for kabelbakke-systemer med elektrisk kontinuitetegenskaber.
  Denne funktion gør binding til andre ledende elementer muligt, og i tilfælde af fejl, evakueringen af elektrisk strøm til jorden.

 5. Den mest hensigtsmæssige belægning til datacentre
  Med BLACK C8's belægning undgår man, at fænomenet Zink Whiskers eller lempelse af filamenter af zink, som kan være et alvorligt problem inden for elektronik i databeskyttelsescentre.

 6. Øget kapacitet til selvheling eller selvreperation af det beskyttende lag
  De karakteristiske træk ved selvheling eller selvstændig regenerering af ridser, mindre defekter eller ved opskæring af wiren, er bemærkelsesværdigt bedre end ved den af zink.

 7. Fremragende bøjelighed
  Det er muligt at bøje bakken uden at forårsage nogen skade på overfladen. Fleksibiliteten vedligeholdes ligeledes ved sammensætning med Rejiband® tilbehør; bøjninger eller niveauændringer under enhver form. 

 8. Miljøvenlig
  BLACK C8's belægning er fremstillet i en proces, der reducerer energiforbruget og affaldsdannelse i forhold til andre belægninger, som forbruger flere ressourcer end eksempelvis varmgalvaniseret.

 9. Komplet udvalg af beslag og tilbehør
  Rejiband® BLACK C8's produktsortiment omfatter et komplet katalog af tilbehør og støtter, der giver en høj korrosionsmodstand og et bedre visuelt aspekt til hele installationen.
  Dette system tilbyder den samme korrosionsmodstand af klasse C8 til alt, og forbedrer effektiviteten af systemet mod aggressive miljøer og forbedrer ydeevnen af en varmgalvaniseret overflade, hvor tilbehør og beslag ikke når denne klassificering.
  Til systemet kan anvendes en sort farve zinkspray, der er egnet til beskyttelse og æstetisk forbedring af afskårne stænger og mulige skader forårsaget under installationen.