Om Scankab Systems

Scankab Systems A/S blev grundlagt i 2015 og er et datterselskab til Scankab Nordic A/S. Scankab Nordic A/S består desuden af datterselskaberne Scankab Systems AS (NO), Scankab Cables A/S (DK), Scankab Cables AS (NO) samt Scankab Cables AB.

Scankab Systems er baseret på højt kvalificerede medarbejdere og Scankabs mange års erfaring inden for branchen. 

Scankab Systems er specialiseret i føringsveje såsom gitterbakker, kabelstiger og kabelbakker.

Vi tilstræber at vokse kontinuerligt inden for branchen og kombinere vores kompetencer med Scankab Cables' omfattende erfaring inden for kabelindustrien.
Sammen med Scankab Cables' mere end 3500 kabeltyper på lager, har vi det bredeste sortiment af føringsveje på markedet, hvilket gør os den oplagte leverandør.

Scankab Systems ligger i Aarup sammen med Scankab Nordics hovedkontor og lager for at kombinere vores kompetencer på den mest effektive måde.

Om Scankab

Scankab-koncernen blev grundlagt i 1992. Virksomheden er ung og dynamisk, hvilket afspejler sig i den konstante vækst, der har præget virksomheden siden grundlæggelsen.
Væksten har været særlig hurtig siden 2002, og virksomheden høster stor anerkendelse på markedet, især i den sydlige region af Danmark, hvor vi har fået navnet gazelle-virksomhed hvert år siden 2004.