TOTALLEVERANDØR TIL MARINE & OFFSHORE

Ensartet kvalitet, dokumentation og høj leveringssikkerhed er uomgængelige krav til Scankab som leverandør af kabler og føringsveje til marine- og offshoreindustrien.

For dig som arbejder med installationer inden for marine & offshore, er Scankab en oplagt partner - vi hjælper dig til den optimale løsning.

 

Marinestiger i høj kvalitet

Scankab lagerfører et bredt sortiment af DNV-GL certificerede marinestiger og tilbehør. Stigerne kan leveres i HDG eller 316SS og fås i materialetykkelser 3-5 mm.

FIND VORES MARINESTIGER HER

 

 

 

Driftssikkerhed ombord
Scankabs sortiment af skibs- og offshorekabler består af en række særligt slidstærke kabeltyper, som alle har de nødvendige godkendelser.

Vores halogenfrie og brandsikrede skibskabler er specielt designede til at overføre strøm under ekstreme forhold - eksempelvis ved brand.


FIND VORES MARINEKABLER HER

Vores offshorekabler er udviklet til anvendelse på f.eks. boreplatforme, hvor der kan være risiko for mudder, boremateriale eller rensningsmidler.

Kablerne er UV-bestandige, vandafvisende og mudderresistente. Alle vores kabler er grundigt testet for at garantere deres levetid i krævende miljøer.

FIND VORES OFFSHORE-KABLER HER

 

 

Udvikler, producent og leverandør

Hos Scankab forstår vi vigtigheden af ensartet kvalitet, hurtig respons og fleksibilitet.
Vores setup er tilpasset vores kunders behov. Hver dag leverer vi til en lang række marine- og offshorevirksomheder, der anvender kabler og føringsveje til alt fra nybygning til renovering eller opdatering af skibe og boreplatforme.

 

 

 

 

 

 

 

 

”De ekstra høje krav der stilles til produkter, der anvendes i marine- og offshoreindustrien bekræfter os i, at markedet efterspørger produkter af høj kvalitet samt at ønsket om teknisk og faglig sparing er vigtigt.

Her kan Scankab bidrage væsentligt og være med til at sikre, at de rigtige produkter også kan leveres”.