OPDAG DET BEDSTE INDEN FOR RUSTFRIE FØRINGSVEJE

Er du på udkig efter føringsveje, der lever op til de højeste standarder for hygiejne og kvalitet?

Hos Scankab Systems præsenterer vi vores omfattende udvalg af rustfrie føringsveje, skræddersyet til at imødekomme behovene i forskellige brancher.

Fra fødevareindustrien til farmaceutiske faciliteter og vandbehandlingsanlæg, vores føringsveje er designet til at sikre pålidelig og hygiejnisk kabelføring i selv de mest krævende miljøer.

Med vores engagement i at levere førsteklasses løsninger, inviterer vi dig til at udforske vores sortiment og lade os hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine specifikke behov.

DEN IDEELLE LØSNING:

✅ Fødevareindustrien

✅ Pharma/Medicinal

✅ Vandværker og rensningsanlæg

MED DE RIGTIGE GODKENDELSER: 

✅ Syrefast SS316L/EN1.4404

✅ Korrosionsklasse C5 i henhold til EN ISO 12944-2

SPECIALDESIGNET TIL GOD HYGIENE

Scankabs sortiment af rustfri føringsveje er skræddersyet til installationer, hvor der kræves høj kvalitet og hygiejne. Udforsk vores omfattende udvalg af tilbehør:

RUSTFRI KABELSTIGE KS80 - SS316

KS80-kabelstigen er med sin lukkede men robuste konstruktion, designet således, at snavs, støv og bakterier har en så minimal overflade som muligt at binde på, så man nemt kan holde hygiejnen i top. 

RUSTFRI KABELSTIGE KSF80 - SS316

KSF80-kabelstigen med ekstra forstærkninger anvendes, hvor der stilles krav til understøtningsafstand eller styrke på grund af høj belastning af svære kabler. 

RUSTFRI GITTERBAKKE - SS316

Gitterbakker anvendes til fremføring af lette installationskabler, CTS-kabler eller anden kabelfremføring. Gitterbakkens konstruktion er let og giver maksimal ventilation og renhed til kablet. Gitterbakken er yderst stærk og fleksibel.

 

 

 

TAG DET NÆSTE SKRIDT

Er du klar til at opgradere din installationsløsning?

Kontakt os i dag på 📞6343 1545 for at drøfte dine behov eller udfyld formularen nedenfor, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

 

SEND DIN FORESPØRGSEL